• RECOMP FAT LOSS

  12-Tjedni program za gubitak masnog tkiva i oblikovanje tijela prilagođen ženama

Dobro došli na Recomp Fat Loss, dokazani 12-tjedni program usmjeren prema ženama i njihovim specifičnim problemima prilikom gubljenja masnog tkiva i oblikovanja tijela

Prvo, razjasnimo jednu činjenicu. Ženama je teže izgubiti masno tkivo i oblikovati tijelo nego li je to muškarcima, i tko god vam tvrdi drugačije je, blago rečeno, naivan prema činjenicama koje su ključne za gubitak masnog tkiva i oblikovanje tijela ili Vam pokušava prodati lijepo upakirani proizvod koji samo olakšava vaš novčanik, ali ne i kilograme.

Osjećam da sam postigla formu kojoj se nikako nisam mogla ni približiti iako sam pratila razne popularne “dijete” i programe vježbanja. Odličan je osjećaj stati ispred ogledala i vidjeti što ste uspjeli postići, i to u ovako kratkom vremenu.

Z.V.

Žene imaju drugačiju hormonalnu sliku (niži testosteron) i manje mišićne mase nego li muškarci, a to su dva ključna faktora za uspješan gubitak masnog tkiva i njegovo dugoročno držanje pod kontrolom. Ovdje na Body Recompu radio sam s brojnim ženama i znam što funkcionira, a što ne, i koje su “tajne” maksimalnog gubljenja masnog tkiva te pravih načina pomoći da pomognete sami sebi (predanost, disciplina i ispravno usmjerena nestrpljivost!).

U tu svrhu, prateći smjernice iz originalnog Recomp programa, koji i dalje donosi izvrsne rezultate, dizajniran je ovaj 12-tjedni program  treninga, prehrane i suplementacije namijenjen isključivo za žene, koji vam obećava postizanje zapanjujućih rezultata. Prilično veliko obećanje, ali samo ako ste spremni raditi dovoljno jako i pratiti sve savjete koje ovdje dobijete tek onda takvi rezultati – koji mijenjaju život na bolje – mogu biti i ostvarivi. Uostalom, potražite rezultate i izjave klijentica kako bi se uvjerili u istinitost ovoga što pišem.

Recomp Fat Loss protokoli nastali su na temelju znanstveno dokazanih istraživanja hormona koji utječu na sagorijevanje masnoća i na godinama praktičnog iskustva u pomaganju ženama da se kroz pravilno dizajnirane programe treninga i prehrane osjećaju i izgledaju bolje. Recomp Fat Loss je toliko efektivan da se može prilagoditi ciljevima bilo koje žene, bilo da se radi o gubljenju kilograma nakon trudnoće koji kao da ne žele otići ili da se žele sagorjeti ono posljednje, “tvrdokorno”, masno tkivo kako bi se postigao najbolji mogući izgled.

Sve lekcije koje su naučene prilikom rješavanja masnog tkiva u muškaraca sada su korisna početna točka za izradu programa za žene, no treba shvatiti jednu stvar, a to je da žene nikada ne mogu postići tako spektakularnu transformaciju u toliko kratkom vremenu kao muškarci. Ante je ovu nevjerojatnu transformaciju napravio u svega 24 tjedna. Za žene je takva radikalna i dramatična promjena gotovo pa nemoguća, ali velike stvari i dalje se mogu postići kroz pravilno usmjerene napore.

Neki od specifičnih problema koje prepoznajem i rješavam su:

Izgradnja metabolizma

Previše žena troši previše vremena na kardio treninge i istovremeno se izgladnjuje porcijama hrane koje nisu dovoljne ni vrapcu. Takav način rada dovesti će do poremećaja u hormonima, poput leptina i grelina, i radu štitnjače, a oni su ključni za gubitak masnog tkiva. Krajnji rezultat ovoga je – metabolička katastrofa! Radio sam sa ženama koje su takvim radom postigle kratkoročni učinak ali su na kraju vratile te kilograme kada su počele normalno jesti. U takvim situacijama cilj je izgraditi im metabolizam kako bi mogle funkcionirati kao zdrava bića, bez straha od ugljikohidrata i povremenog uživanja u “lošoj” hrani kako za gubitak masnog tkiva, ili još gore, za njegovo održavanje ne bi trebale živjeti na minimalnoj količini hrane i stavljanjem sebe u poziciju koja dugoročno neće dovesti do dobrih ishoda.

Iskorjenjivanje mitova o ženskom načinu gubljenja masnog tkiva

Dovoljan unos proteina i pravi program treninga može učiniti čuda po pitanju Vašeg izgleda.

Trčanje na traci kako bi se što bolje oznojili, niskomasna i/ili niskougljikohidratna prehrana, žitarice i jogurt za doručak, voće i povrće kroz dan, te neki “fat burn” dodatak prehrani koji nije toliko strašan kako neki tvrde sigurno nisu optimalno rješenje za brzo, sigurno i efektivno gubljenje masnog tkiva – naročito ne za žene.

Nažalost, stvorila se cijela jedna mitologija oko ženskog gubljenja masnog tkiva te budu li radile išta slično što muškarci rade odjednom će postati muškobanjaste. Iako postoje određeni faktori koje treba uzeti u obzir kada se radi o ženama i načinu na koje one trebaju pristupiti gubitku masnog tkiva, istina je kako postoji puno više sličnosti nego li razlika. Da, muškarci nisu s Marsa, i žene nisu s Venere. Žene nisu posebna populacija ljudi, već pola te populacije i isti principi koji vrijede na muškarcima vrijede i na ženama.  Ovdje ćete naučiti principe ali i dodatne “trikove” koji su korisni za maksimalan gubitak masnog tkiva.

Predmenstrualne tegobe

Bez obzira radilo se o nakupljanju vode, razdražljivosti, želji za slatkim ili ne daj bože svemu odjednom, predmenstrualne tegobe lako mogu skrenuti s puta vaše napore prema gubitku masnog tkiva. Ovdje se takvi problemi rješavaju u startu uz pomoć prehrane i znanja o pravilnom praćenju napretka.

DETOX dijete i neefektivni dodatci prehrani

Nažalost reklame koje prodaju DETOX dijete nikada ne navode imena toksina u vašem tijelu kojih vas rješavaju, razlog tome jest što oni ne postoje. Vaše tijelo ima puno bolji sistem za detoksifikaciju od bilo kakve DETOX dijete i sličnih pripravaka za čišćenje organizma a taj sistem čine: jetra, bubrezi, pluća i koža. Uz razne detox dijete postoji još mnoštvo dodataka koji se prodaju ženama pod tvrdnjom gubljenja kilaže i masnog tkiva. Neki od njih su obična prevara, drugi se temelje na znanstvenim studijama izvučenima iz konteksta i prenapuhanim tvrdnjama, a treći mogu biti izrazito pogubni na vaše zdravlje. Ovdje ćete dobiti točan popis dodataka koje možete uzimati kao i one koje treba izbjegavati.

Kardio treninzi za oblikovanje figure

Ako ste upoznati s ovom stranicom onda sigurno već znate kako je trening s utezima najbolje rješenje za većinu žena. Sportska znanost je od 90-ih godina prošlog stoljeća, do danas, napredovala strahovitom brzinom i sva najnovija istraživanja, na kojima se temelji Recomp Fat Loss za žene, jasno pokazuju kako je rad s utezima (uz adekvatnu prehranu) najbrži način istovremenog gubljenja masnog tkiva i oblikovanja tijela.

Uostalom, koliko žena poznajete koje redovito provode ogromne količine kardio treninga, ali unatoč tome niti gube kilograme niti se mogu pohvaliti dobrom figurom? Ne tvrdim kako su kardio trenizi zlo koje treba izbjegavati, ali ću vam pokazati kako najbolje iskoristiti svoje uloženo vrijeme za postizanje pravih, opipljivih, rezultata.

osobni trener, kako smrsaviti, kako izgubiti kilograme, kako dobiti kilograme, trening za masu, trening za mrsavljenje, misicna masa, masno tkivo

Bez obzira na poslovna putovanja i vikend seminare Matea je ovu transformaciju uspjela napraviti u 16 tjedana, bez izgladnjivanja i bez ogromnih količina kardio treninga.

Što je stvarno potrebno?

Recomp verzija za žene usavršena je do tog stupnja gdje sada čini potpuni sistem za preoblikovanje tijela i skidanje masnog tkiva i sa najsporijeg metabolizma. Zbog reputacije i znanja imao sam priliku raditi s klijenticama koje nitko nije htio, i koje su iz očaja da postignu zadovoljavajuću formu isprobale gotovo sve. Jesu li bile zadovoljne s rezultatima koje su ovdje postigle? Recimo to ovako, od svih zadovoljnih klijentica, imao sam samo jednu koja mi je dokazala da bez obzira koliko ja mislio da sam dobar ipak nisam osoba koja će lijene učiniti marljivima, i nemarne savjesnima. Ne zaboravite kako ovaj program zahtijevaju ozbiljan rad i samodisciplinu te mijenjanje vlastitih životnih navika na bolje. Zbog toga, radi se isključivo s onim ženama koje traže nešto posebno i koje su za to spremne raditi, a u zamjenu im se nudi mogućnost da postignu natprosječno dobre rezultate. Vi morate biti osoba koja je spremna trenirati jače i hraniti se bolje, ustati dok drugi spavaju i raditi ono što druge neće, kako bi sutra izgledali (ali i funkcionirali) onako kako druge NIKADA neće izgledati.

Recomp Fat Loss verzija za žene sastoji se od:

 • Savjetovanje o prehrani

Morate voditi točan dnevnik svega što konzumirate. Jedino na takav način možemo raditi pozitivne preinake u načinu vaše prehrane. Recomp  ima vrlo stroge prehrambene prototkole koji su napravljeni tako da se prilagode vašim potrebama i životnom stilu.

Sve moje klijentice dobivaju visoko personalizirani program s precizno izračunatim planom prehrane koji im govori kako i koliko točno trebaju jesti kroz svih 12 tjedana programa. Ovdje Vam se objašnjavaju sve opcije, ali vi birate što ćete i kada jesti.

Zašto toliki detalji?

Pa volim biti u stanju reći što točno možete očekivati od svoje 12-tjedne obaveze prema meni i programu.

Ovisno o vašim točnim ciljevima, također se može izraditi program za dodatke prehrani koji imaju pozitivan utjecaj na gubitak masnog tkiva, izgradnju mišićne mase, snage, ali i na povećanje kvalitete života.

 • Izrada programa treninga

Na temelju vašeg dosadašnjeg iskustva i povijesti vježbanja, stupnja kondicije, tjelesne kompozicije i ponekad i testa snage izradit će vam se kompletni, personalizirani, program koji će obuhvatiti svaki aspekt i princip znanosti treninga za postizanje maksimalnih rezultata u najkraćem mogućem roku.

Programi su individualno propisani i sadrže točno određena ponavljanja i broj serija (a ponekad i težine) za svaku pojedinu vježbu u vašem programu. Svi treninzi provode se prema sportskoj metodologiji rada i razvijaju se u skladu s vašim sposobnostima te već od prvog treninga potiču gubitak masnog tkiva i izgradnju tijela u željenom smjeru.

 • Individualni treninzi

Nalazit ćemo se minimalno tri puta tjedno kroz 12 tjedana kako bi odradili svoj program treninga. Ovdje maksimalno želim iskoristiti vaše vrijeme stoga se pripremite na intenzivan trening. Naučit ću vas najviši stupanj pravilne izvedbe vježbi i trenirati pri granicama vaših vlastitih (trenutnih) tjelesnih mogućnosti kako bi ostvarili najbrži napredak u snazi i tjelesnoj rekompoziciji.

Uz ova tri osnovna tjedna treninga od Vas ću zahtjevati da samostalno odradite još 2-3 dodatna treninga u trajanju od 30 minuta koja možete odraditi kod kuće ili u teretani.

Program je iznimno zahtjevan ali zato i maksimalno učinkovit. Ono što ovdje radimo nije nešto magično, a većinu vremena nije niti nešto komplicirano, ali je uvijek individualizirano i prilagođeno vama te se provodi  na način i s očekivanjem postizanja najboljih rezultata kroz minimalno vrijeme.

Što se očekuje od vas

Ključan faktor u postizanju ovakvih rezultata ste vi! Za razliku od drugih koji će primiti bilo koga bez obzira na njihovu motivaciju ovdje postoji ograničeni broj mjesta te zbog toga i određeni minimalni uvjeti koga se uzima za klijenta. Ovdje će se puno tražiti od vas i vašeg rada, ali će vam se zato i puno vratiti u obliku rezultata, i sigurno da ovakav način rada nije pravi izbor za svakoga, ali ako želite prave rezultate – rezultate koji su opipljivi i koji mijenjaju život na bolje – onda trebate vidjeti i razmisliti možete li se pridržavati ovih uvjeta:

 • Spremni ste trenirati minimalno tri puta tjedno kroz 12 tjedana

Nađite vremena za minimalno tri tjedna treninga kroz 12 tjedana. Uvijek postoje opravdani razlozi za nedostatak vremena, no ja sam s Vama spreman raditi u gotovo bilo koje doba dana, i jednostavno ne mogu prihvatiti nikakvo opravdanje da se nema vremena za tri treninga tjedno. Dvanaest tjedana nekima zvuči puno, no u usporedbi s ostatkom života to je izrazito kratak period, a opet dovoljno dug da se postignu promjene koje nećete vidjeti samo vi, već i drugi ljudi oko vas.

 • Spremni ste pridržavati se pravila prehrane
Nisam pobornik niti jedne prehrambene “religije” poput Palea, Atkinsa, LCHF-a, Prehrane u Zoni, DETOX, KETO ili UN dijeta, već ovisno o vama i vašim životnim okolnostima mogao bi preporučiti visokoproteinsku, visoko ili nisko ugljikohidratnu, visoko masnu ili izokaloričnu prehranu. Sve što od Vas tražim je dosljednost u pridržavanju pravila koja utvrdimo kako bismo mogli mjeriti rezultate i raditi inteligente prilagodbe po potrebi.
 • 90% Od prehrane treba biti TOČNO onako kako vam je propisano, ostalih 10% ostavljam vašoj savjesti.
 • Spremni ste ulagati 100% truda i održavati POZITIVAN stav kroz čitavo trajanje programa.

Ovo jednostavno nije tipičan program. Jednostavan je, ali nije lagan, no dovodi do stvarno zapanjujućih promjena. Gubljenje masnog tkiva nije najlakša stvar na svijetu, ali nije niti najteža, ako uložite 100% u trening i prehranu, te prihvatite ovo tako kako jest i održite pozitivan stav kroz čitavo trajanje programa onda ćete imati jako lijepo iskustvo i rezultate.

Ovo je ono što se očekuje od vas. Ako vam ovi uvjeti zvuče prezahtjevno, onda ovaj program i ovakvi rezultati nažalost nisu za vas!

Nitko vam ne može garantirati postizanje nevjerojatnih rezultata koje ovdje vidite jer puno toga ovisi o VAMA. Nitko ne može odraditi vaš dio posla. Vaši rezultati bit će proizvod vašeg rada – redovitosti na treninzima, intenziteta rada, pridržavanja prehrani te početne točke. Što je ta početna točka lošija, to su rezultati generalno bolji.

Ono što vam se ovdje u potpunosti može garantirati jest dobivanje prvoklasne usluge sa svim potrebnim alatima koji su potrebni za otključavanje Vašeg najboljeg fizičkog potencijala.

Što Vi možete očekivati od Recomp Fat Loss verzije za žene:

Značajan gubitak masnog tkiva unutar prvih 10 dana

Smanjenje centimetara u obujmu struka i bokova,

Primjetan porast snage i energije,

Zdraviji izgled i bolji tonus kože,

Kvalitetniji san,

Zategnuto i bolje oblikovano tijelo,

Nakon 12 tjedana, vitku i samopouzdanu osobu u ogledalu,

Ljubomorne poglede kolegica,

Mali porast troškova za novu, užu, odjeću.

Mjesto održavanja osobnih treninga

XXL Fitness Centar
Avenija Dubrovnik 15
Zagrebački Velesajam, paviljon 25

O rezultatima

 • Pokazuju vam se najbolji, ne pokazuju vam se najgori.
 • Pokazuju vam se ljudi koji su slijedili program i koji su radili i onda kada im se nije radilo.
 • Pokazuju vam se oni koji nas motiviraju svojom radnom etikom.
 • Ne možete postići identične rezultate. Vi ste jedinstveni što znači kako možete postići samo svoje najbolje moguće rezultate
 • Vaši rezultati bit će proporcionalni vašoj početnoj točci, genetici, uloženom radu, intenzitetu na treningu, discipliniranosti u prehrani, te vremenu provedenom na programu.
 • Što je početna točka lošija (loša razina fitnessa, tjelesnog sastava,…) to su rezultati obično bolji.
 • Nitko ne može učiniti Vaš dio posla i rezultati koje ovdje vidite dokaz su radne etike i samodiscipline ovih klijenata.
 • Moja reputacija je da sam jedan od najboljih, mogu vam napisati, objasniti i sve pokazati, ali ne mogu umjesto Vas raditi.

Postizanje rezultata je ISKLJUČIVO na vama.

Matea Mikić

Radim s Nevenom oko 8 mjeseci preko online treninga nikad nisam imala ovako dobre rezultate iako već tri godine redovito vježbam. Redovno se čujemo i uvijek je spreman dati savjet te pomoći. Zasigurno do daljnjeg nastavljam raditi s njim.

Matea Mikićdipl. pravnica
Anita Kopjar

Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja s online treninzima koji su se svodili na slanje općenitih jelovnika, popisa vježbi i dalje se snađi sam, sretna sam da sam naišla na Nevena. Nevenov pristup je individualan, smjernice za prehranu jednostavne, a trening zahtjevan.

Natjerao me da pređem granice fizičke izdržljivosti za koje nisam ni sanjala da mogu. Kod njega nema ja to ne mogu, kod njega se trenira, trenira se naporno, ali zato rezultati ne izostaju. Neven je uvijek dostupan za savjet, motivaciju, ali isto tako zna kad treba usporiti i ne forsirati ono što ne ide. Trener za čistu 5-icu.

Anita Kopjar
Diana Hajdo

Nije trebalo dugo da me impresionira znanjem o treninzima, ali i sposobnošću da suhoparne principe znanstvenih radova koje proučava interpretira na zanimljiv način. Kada god želim mišljenje o nečemu vezano za treninge, Neven je prva osoba kojoj se javim.

Diana Hajdodipl. ing. kemije i fitnes trenericaFit Lab
Irma Grubišić

Treniram s Nevenom malo više od mjesec dana i već vidim jako velike rezultate. Idem u teretanu već pet godina, ali nikad nisam postigla rezultate kao u ovih mjesec dana. Neven mi je pomogao sastaviti plan prehrane koji je prilagodio mojim željama i mogućnostima te se zaista osjećam bolje i zdravije otkad pratim i planiram prehranu.
što se tiče treninga, stvarno nemam riječi, svaki trening napredujemo, osjećam se bolje, a centimetri idu dolje. Neven je dostupan u svakom trenutku za savjet, preko aplikacije prati i prehranu i aktivnosti izvan našeg treninga, tako da zaista ulaže vremena u svakog pojedinca. Svaka pohvala!

Irma Grubišić
Iva Čanak

S Nevenom sam krenula vježbati prije 4 mjeseca i jako sam zadovoljna. Izrazito profesionalan trener koji će vam dati sve od sebe, ali i jednako toliko tražiti natrag. Koliko razumije i voli posao koji radi može se vidjeti i iz hrpe super članaka koje piše. Ako i nekad posustanete bilo u treningu ili prehrani tu je da vas korigira i motivira. Zato ako želite trenera s kojim ćete se pošteno oznojiti, shvatiti da ste puno jači i izdržljiviji nego što mislite te na sebi vidjeti rezultate javite se Nevenu. Vrhunski profesionalac, super trener i dobar čovjek.

Iva Čanak
Anamarija Andrić

Trenirala sam nažalost zbog poslovnih obaveza samo jedan mjesec ali rezultati su bili izvanredni. Nisam vjerovala da je takav napredak bio moguć u tako kratkom vremenskom periodu. Stručan, strpljiv i profesionalan. Svaka preporuka.

Anamarija AndrićDipl. ing. menadžmenta u turizmu

Upoznala sam Nevena prije 4 mjeseca i mogu reći samo dobre stvari o njegovom radu.
Zbog ne aktivnosti i dugog sjedilačkog načina života imala sam problema sa bolovima u leđima i desno rame mi je lagano bilo spušteno, zbog čega mi je držanje bilo pogrbljeno. Osjećala sam “težinu” i otečenost u nogama i stopalima. Nakon 4 mjeseca vježbanja ispravila sam svoje držanje, moj hod je sada potpuno drugačiji i ne osjećam više tu “težinu”, već olakšanje i “lakoću” u hodu.
Na treningu sam se pošteno znojila i pustila koju suzicu, ali kada vidiš rezultate i iznenadiš sam sebe koliko možeš, onda mi nije žao niti jedne minute provedene na treningu.
Neven je vrhunski osobni trener, ima vrlo pozitivan i profesionalan pristup, te odličan motivator. Ja koja sam imala veliki otpor prema teretani i takvom obliku vježbanja, on me je uspio uvjeriti u suprotno-svaka čast…:)
Neven je vrlo strpljiv, poštuje Vaše vrijeme i dogovor. Kroz jednostavan pristup naučio me kako pravilno vježbati, načinu prehrane, i što je najvažnije koliko zbilja mogu pomaknuti vlastite granice.
Ako želite ispitati vlastite granice i koliko možete, te vratiti energiju, onda je Neven odličan izbor kao osobni trener.

Danijela Balta
Iva Guzić

Nevenu sam se javila prije točno 2 mjeseca i već nakon prvog treninga znala sam da je to to!
Nema mjesta filozofiranju, improvizaciji, promoviranju raznih trendova prehrane(od low –carb do low-fat, itd…). Neven dolazi unaprijed pripremljen za svaki trening, a smjernice za prehranu su prilagođene samo vama. Trudi se maksimalno objasniti izvedbu svake vježbe i zna kako vas motivirati na dane koji vam nisu najbolji i kada se osjećate najumornije, a pod pauzom će vas i nasmijati crnim humorom. 😀 Zauzvrat, on od vas traži trud i rad pa ne dozvoljava glupa pitanja, izlike i prodavanja magle jer za razliku od većine ostalih trenera, Neven nije jedan od onih koji će tolerirati vaš nerad, lijenost i gluposti samo zato jer ste mu platili.
Vjerojatno vam neće biti najdraža osoba u trenutku dok se spuštate u čučanj s gomilom željeza na sebi i na desetom ponavljanju, skoro sa suzama u očima se pitate šta mi je ovo trebalo u životu, pomislite na tv i pizzu, a iza sebe čujete glas koji kaže ” ajmo, možeš ti to, još samo pet”! Ali garantiram da će vam već nakon prvog vaganja i mjerenja rezultata postati jedna od dražih osoba. 😉
Jednostavno je, Neven voli svoj posao i Neven zna svoj posao, a još kada vi slušate i radite ono što vam se kaže – dobitna kombinacija!
Zato, ako se predomišljate, od srca vam preporučam obratit se Nevenu, a što se tiče mene, veselim se daljnjem napretku i obaranju ”personal bests”!

Iva Guzićdipl. pravnik