recomp

online trening za žene

Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, te imate li pristup teretani ili ne, Recomp online trening je najpristupačniji način da ostvarite vlastitu tjelesnu transformaciju.

Nemojte gubiti vrijeme na neučinkovite treninge i prehranu. Radite 1-na-1 sa svojim osobnim online trenerom kako biste stvorili održivi plan prehrane i režim treninga koji donosi rezultate.

Zahvaljujući transformacijama koje redovito postižemo s klijenticama na osobnom treningu dovelo je do velikog interesa za našim programima od žena koje ne mogu raditi s nama uživo u Zagrebu.

Bez obzira jeste li potpuna početnica ili iskusnija vježbačica koja želi podići stvari na višu razinu, naš online trening pružit će vam identične metode treninga i prehrane, uz kontinuiranu podršku koja će vas korak po korak voditi prema potpunoj transformaciji vašeg tijela.

Nije važno gdje živite ili gdje trenirate, te imate li pristup teretani ili ne, naš online trening osmišljen je posebno za vas.

No, trebali bismo vas upozoriti kako puno očekujemo od naših klijentica na osobnom treningu. Od online klijentica očekujemo još više. Ako niste ozbiljni oko postizanja dugoročnih promjena samoćete potrošit svoj novac i vrijeme.

dokazane metode, sigurni rezultati

Body Recomp rezultati klijent
Body Recomp rezultati klijent

"Ako stvarno želite naučiti kako pravilno trenirati, na što paziti, i na kraju krajeva, ako stvarno želite smršaviti i vaša motivacija nije samo "eto, čini mi se ok, trebao/la bih", onda je Neven osoba koja vam može pomoći!"

Mihaela Nein

Sve što vam je potrebno je jaka želja za promjenom

Online treningom dobit ćete program treninga i prehrane personaliziran oko vašeg rasporeda i životnog stila koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve transformacije tijela.

za koga JE RECOMP online trening?

Recomp online trening uključuje:

Procjena životnog stila i detaljne početne konzultacije

Prvo ćemo vas zamoliti da ispunite detaljan konzultacijski upitnik koji pokriva važne čimbenike kao što su prethodni i trenutni način života i prehrambene navike, povijest bolesti, ozljede i razina iskustva u teretani. Ove početne konzultacija pomažu nam da prikupimo sve potrebne informacije kako bismo uistinu prilagodili vaš program.

Prehrambene smjernice

Dobit ćete svoje personaliziran izračune za kalorije i makronutrijente, te tjedne smjernice za prehranu. Uz to, pružit ćemo vam alate uz pomoć kojeg ćete si olakšati prehranu i uživati u potpunoj fleksibilnosti kreiranja vlastitih obroka. Vodit ćemo vas kroz sve društvene prigode i prilagoditi vaš program za rezultate.

Program treninga za teretanu ili kod kuće

Plan treninga koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve kod kuće ili u teretani. Vaš program treninga ažurirat će se ili izmijeniti svaka četiri tjedna na temelju vašeg osobnog napretka, ciljeva i zahtjeva. Vaš program treninga dostupan je putem naše aplikacije na kojoj ćete imati sve detaljno objašnjeno od serija, ponavljanja i odmora videozapise koji vam pokazuju kako izvoditi pojedinu vježbu iz vašeg programa, kalendar treninga i sustav za praćenje napretka

Stalna podrška online trenera

Jednom kad su planovi treninga i prehrane uspostavljeni, ne brinite se, niste prepušteni sami sebi. Kroz čitavo trajanje online treninga imate kontinuiranu podršku online trenera što uključuje tjedne provjere rezultata i prilagođavanje programa koje se rade u skladu s vašim napretkom. Za vrijeme trajanja programa svaki vikend imate priliku putem automatizirane usluge prijaviti svoj napredak kako bi provjerili rezultate vašeg rada, spriječili bilo kakvu stagnaciju, te dobili odgovore na pitanja i riješili probleme s kojima se možda suočavate.

Korisnički profil na eksluzivnoj aplikaciji za online trening

Doživjet ćete svoj online trening kroz ekskluzivan pristup našoj aplikaciji za online trening koja nudi vodeći sustav za praćenje rezultata i alate za odgovornost koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, što uključuje: videozapise s uputama za svaku vježbu, personalizirani kalendar koji će vam reći što i kada trebate raditi, sustavi za praćenje fotografija, težine, mjerenja relevantnih dijelova tijela, zajedno s mogućnošću integracije MyFitnessPal-a kako bismo mogli pratiti i vašu prehranu.

pravi ljudi, pravi rezultati

Body Recomp osobni trener Zagreb

"Odabrati Nevenov Online program bila je najbolja odluka koju sam mogla napraviti za sebe, svoje zdravlje i svoju transformaciju. Kroz fleksibilan i vrlo djelotvoran plan prehrane do ne kompliciranog, ali vrlo učinkovitog treninga, uspjela sam konačno doći do dugo željenog izgleda. Samopouzdanje mi je povećano, konačno sam zadovoljna u svojoj koži i osjećam se fenomenalno, jako te s puno energije."

Tea Huzanić

Ne možemo vam garantirati rezultate jer puno toga ovisi o vama.Ono što možemo garantirati je pružanje prvoklasne usluge online treninga sa svim potrebnim alatima za postizanje ozbiljnih rezultata tjelesne transformacije.

Neven Ćuk, vlasnik Body Recomp-a

Što se očekuje od vas?

Za razliku od većine online trenera koji će primiti bilo koga bez obzira na razinu njihove motivacije ovdje postoji ograničen broj mjesta, te zbog toga i određeni uvjeti kako bi osigurao dovoljno mjesta za sve one visoko motivirane klijente koji su spremni raditi:

Spremni ste trenirati barem tri puta tjedno kroz 12 tjedana

Uvijek postoje opravdani razlozi da se ne vježba, ali ne mogu prihvatiti one koji nemaju vremena ni za minimalno tri treninga tjedno u trajanju od maksimalno 60-75 min.

Imate dostupnu opremu za trening

Svi Recomp programi temelje se na protokolima treninga s utezima. Stoga će vam trebati pristup dobro opremljenoj teretani ili u najmanju ruku set bučica do minimalno 30 kg, plus podesiva klupica.

Bez ozljeda i zdravstvenih stanja koja vas sprečavaju u treningu

Bez ozljeda i zdravstvenih stanja koja vas sprečavaju u treningu je tu zbog postavljanja profesionalne granice moje stručnosti i onoga što mogu i ne mogu savjetovati.

Ne mogu vam garantirati rezultate jer puno toga ovisi o vama.Ono što mogu garantirati je pružanje prvoklasne usluge online treninga sa svim potrebnim alatima za postizanje ozbiljnih rezultata tjelesne transformacije.

Neven Ćuk, vlasnik Body Recomp-a

Započnite svoju tjelesnu transformaciju

Najčešće postavljana pitanja

S obzirom na vrstu programa, potreban vam je pristup dobro opremljenoj teretani ili u najmanju ruku set bučica ili utega do minimalno 0 kg uz podesivu klupicu.

To će ovisiti o vašim individualnim potrebama i ciljevima. Minimalno tri treninga tjedno potrebno je da bi se vidjeli rezultati.

Primit ćete program treninga, pristup ekskluzivnoj aplikaciji za online trening, personalizirane smjernice za prehranu, tjedne provjere rezultata uz povratne informacije i smjernice, mogućnost slanja jednog tjednog emaila gdje možete postaviti koliko god pitanja imate i dobiti odgovore i rješenja za probleme s kojima se možda suočavate.

Vaši rezultati se prate na temelju svega što ste spremni upisati u aplikaciju za online trening (slike, mjere relevantnih dijelova tijela, prehrana, rezultati s treninga,…)

Nikako! Aplikacija je vrlo intuitivna i namijenjena isključivo za treniranje klijenata online.

Da! Svaki program treninga koji primite imati će videozapise o svakoj vježbi koju trebate izvesti. 

Uvijek savjetujemo da ako je moguće, početnici prvo treniraju s nama osobno. Ako to nije moguće, naš konzultacijski upitnik zatražit će od vas da detaljno opišete svoje prethodno iskustvo u teretani, prema ćemu vam osmišljavamo program pogodan za vašu razinu iskustva.

Sva komunikacija između klijenta i trenera odvija se putem naše online platforme za trening. Svaki tjedan primit ćete obavijest za provjeru svoga napretka. Nakon što prijavite rezultate na istoj toj formi moći ćete ostaviti sva pitanja na koja trebate odgovor. Na klijentu je da se javi svake subote, prijavi svoj napredak i postavi bilo koje pitanje.

Za bilo koju zdravu i odraslu osobu koja želi:

  • Smršaviti i izgubiti masno tkivo na najbrži mogući način.
  • Izgraditi mišićnu masu i oblikovati svoje tijelo na najbrži mogući način.
  • Povećati svoju snagu, izdržljivost i jakost.
  • Poboljšati svoje zdravlje i vitalnost.

Naravno! Svi se programi u cijelosti odvijaju putem interneta i mogu se raditi bilo gdje u svijetu.

Na temelju konzultacijskog upitnika saznajemo sve potrebne informacije koje su nam potrebne za izradu programa prema vašim ciljevima. Svaki program treninga ima jasne upute kako rasporediti treninge kroz tjedan kako biste ga mogli prilagoditi svom načinu života i posla. Uz to šaljemo vam i detaljne informacije koliko serija i ponavljanja trebate raditi s obzirom na vaš cilj, kako se hraniti, koliko kalorija i makronutrijenata biste trebali unositi i sl.

Bez obzira jeste li vegan ili vegetarijanac, izbjegavate li laktozu ili gluten, naši planovi prehrane temelje se na izračun potrebnog kalorijskog unosa i preporučenim namirnicama. Uz pomoć MyFitnessPal-a naučit ćemo vas kako prilagoditi bilo koje prehrambene sklonosti i potrebe vašem cilju.

Ne. Ne postoji zahtjev za uklanjanjem bilo koje skupine hrane. Sve u umjerenosti je ključno i pod uvjetom da se može uklopiti u vaše prehrambene ciljeve, nema potrebe ništa ograničavati. Iako, savjetujemo radi lakšeg pridržavanja prehrani i radi vašeg zdravlja da se barem 90% prehrane temelji na prirodnim, cjelovitim i što manje prerađenim namirnicama.

Kroz početne konzultacije pružamo i medicinski upitnik. Ako iz bilo kojeg razloga procijenimo da postoji rizik u vezi s klijentovim zdravljem nećemo vas primiti zbog zaštite vašeg zdravlja.

Molimo sve klijente da uzmu relevantne fotografije prije i poslije samo radi njihovog vlastitog praćenja napretka.

Nikada nećemo dopustiti da se fotografije prikazuju javno, osim ako klijent izričito ne odobri.

Slike koje vidite na ovoj stranici su od klijenata koji su napravili odličan posao, rad i upornost kojemu se vidimo, i kao takvi žele pružiti primjer i motivaciju drugim ljudima da je svašta moguće ako se odlučite.

Da. S obzirom kako je ovo osobna usluga, možemo vam pauzirati online trening na maksimalno dva tjedna, i u tom slučaju prekida vam se pristup našoj online platformi za trening kao i komunikacija s trenerom dok ponovno ne krenete.

recenzije, iskustva i preporuke online klijentica

Neven je super trener. Pedantan, sustavan i uvijek ima odgovor na svako vaše pitanje. Brine se da rezultat bude maksimalan. Uz pomoć Nevenovog programa i mentorstva, uspjela sam vratiti kilažu i formu koju sam imala prije 11 godina. Definitivno najbolje ulaganje do sada, maksimalna preporuka! Hvala Nevenu i ovdje javno!
Rimma Božičević
Jako sam zadovoljna suradnjom i još zadovoljnija rezultatima koje sam postigla uz Nevenovo stručno savjetovanje,definitivno majstor svog posla
Martina Marjanović
Što napisati o čovjeku koji ima znanje,upornost i strpljivost a što je naj bitnije rezultat što se vidi na njemu i na osobama koje trenira. Trenirali smo online tri mjeseca i ostvarili odlične rezultate u kratkom vremenskom periodu. On je trener(više od trenera)za kojeg znam komu se mogu obrati 😀 Blago se vama ako vas on bude trenirao 😀
Ana Budimir
S Nevenom sam trenirala dva mjeseca online putem i od srca ga preporučujem svakome! Neven je trener koji jako dobro zna što radi, jednostavnim pristupom i bez filozofiranja te dovede do željenih rezultata u kratkom vremenu. Jako stručan, strpljiv i predan svom poslu. Još jednom, moje iskrene preporuke! Hvala Nevene!
Karmen Matušić
Kod toliko ponuda od Trenera( po internetu) vrlo je tesko pronaci pravog koji se drzi obecanja, sa Nevenom sam napravila takvo iskustvo i tako da ga mogu svakome ( ciste savjesti ) preporuciti. Vrlo ugodan kontakt! Kad je trening u pitanju i pitanja u vezi treninga i savjeti, odgovor bi dosao prije nego sam mislila dali je dobio upit. Zato hvala, nastavi tako .... Cista petica...... Pozdrav iz Berlina
Lana M.
Radim s Nevenom oko 8 mjeseci i nisam nikad prije imala ovako dobre rezultate, premda treniram oko 3 godine. Redovno se čujemo i uvijek je spreman dati savjet te pomoći. Zasigurno do daljnjeg nastavljam raditi s njim.
Matea Mikić

Započnite svoju tjelesnu transformaciju