recomp

Osobni trening gubitka masnoće za žene

Mršavljenje i gubitak masnoće u žena su teški. Mi vam to olakšavamo.

'Recomp za žene' je beskompromisan i dokazani 12-tjedni program namijenjen isključivo ženama i njihovim specifičnim potrebama prilikom mršavljenja, gubljenja masnog tkiva i oblikovanja tijela.

Budimo iskreni. U usporedbi s muškarcima, gubitak masnog tkiva kod žena je teži i svi koji vam pokušaju drugačije reći, naprosto su naivni prema činjenicama, ili vam pokušavaju prodati kakav zgodan trik za mršavljenje koji će vam olakšati novčanik, ali ne i količinu kilograma, te masnog tkiva na vagi.

pravi ljudi, pravi rezultati

Body Recomp rezultati klijent
Body Recomp rezultati klijent

"Ako stvarno želite naučiti kako pravilno trenirati, na što paziti, i na kraju krajeva, ako stvarno želite smršaviti i vaša motivacija nije samo: "Eto, čini mi se ok, trebao/la bih.", onda je Neven osoba koja vam može pomoći!"

Mihaela Nein

Sve što vam je potrebno je jaka želja za promjenom

Prijavite se dogovorite svoj termin već DANAS!

Što je doista potrebno?

Recomp program se temelji na znanstveno dokazanim istraživanjima i dugogodišnjem iskustvu u pomaganju ženama da izgrade zdravije, snažnije i bolje oblikovano tijelo s manjim postotkom masnog tkiva i većom količinom mišićne mase.

Za manje od 5% vašeg vremena koje vam je na raspolaganju svakog dana i bez okretanja života naopačke Recomp program za žene može biti prilagođen ciljevima i životnom rasporedu svake žene.

Razradili smo Recomp metodologiju do posljednjih detalja u kojoj sada čini kompletan sistem treninga i prehrane koji će skinuti i posljednji kilogram masnog tkiva čak i s najsporijeg metabolizma. Postizali smo takve rezultate da neke klijentice nisu mogle vjerovati kako su oni stvarno i mogući, no ne možemo vam pomoći ako vi niste spremni odraditi svoj dio posla.

Jesu li sve naše klijentice bile zadovoljne s postignutim rezultatima?

Idemo to reći ovako, imali smo jako puno zadovoljnih klijentica, no samo nekoliko koje su nam jasno dale do znanja da koliko god mi mislili da smo dobri još uvijek nismo toliko dobri da od lijenih osoba učinimo marljive i da od neradnika učinimo radnike.

Nikada nemojte zaboraviti kako tjelesne transformacije ipak zahtijevaju ozbiljan rad i discipliniranost s vaše strane. Želimo klijentice koje su spremne naporno raditi, a zauzvrat im nudimo najbolje moguće rezultate koje zaslužuju.

Započnite svoju transformaciju već danas

Rezervirajte svoj termin ispunjavanjem upitnikga.

dokazane metode, sigurni rezultati

Body Recomp osobni trener Zagreb
body recomp osobni treneri

12-Tjedni Recomp program za žene sastoji se od:

Inicijalne procjena

Uvijek počinjemo s vašim potrebama i ciljevima kroz ispunjavanje pretkvalifikacijskog zdravstvenog i fitnes upitnika gdje saznajemo sve što trebamo znati kako bismo provjerili jeste li idealan kandidat za naš program.

Prehrambene smjernice

Razumijemo da prehrana igra ogromnu ulogu u postizanju rezultata koje želite i iz tog razloga brinemo da svi naši klijenti imaju svoj vlastiti plan prehrane. Stoga, nakon konzultacija poduzimamo opsežnu analizu tjelesnog sastava i na temelju toga, prema vašem cilju, dobivate točan izračun kalorija i makronutrijenata, primjere planova prehrane, te upute kako koristiti MyFitnessPal (softver za praćenje prehrane) uz pomoć kojeg ćete uživati u potpunoj fleksibilnosti kreiranja vlastitih obroka.

Specifičan plan treninga

Na temelju podataka prikupljenih tijekom početnog savjetovanja konstruiramo jedinstveni osobni program treninga za mršavljenje, gubitak kilograma i masnog tkiva, te oblikovanje tijela. Ovo je plan od dvanaest tjedana koji je osmišljen na način da se razvija kako se poboljšava vaše vlastito stanje, te ćete vidjeti kako sagorijevate masnoću i podižete vaš metabolizam već od prvog treninga.

Individualni treninzi

Sa svojim trenerom odrađivat ćete svoje treninge u trajanju od 50-55 minuta (ovisno o odabranom paketu) tri do četiri puta tjedno tijekom 12 tjedana. Osim toga, od vas ćemo po potrebi tražiti da svaki tjedan odradite dodatna dva do tri treninga kod kuće ili u teretani. Kada radite s nama vrlo pažljivo pratimo vašu formu i način izvođenja vježbe, vaš napredak u kondiciji, te pazimo da maksimalno iskoristimo vaše vrijeme s nama.

*Svi treninzi odvijaju se isključivo u Tower Fitnessu, Radnička cesta 80. u Zagrebu.

Tjedna procjena rezultata

Jedan od najboljih načina za praćenje napretka i gledanje promjena koje donosite u svoje tijelo jest kroz tjedne fotografije i mjerenje obujmova tijela uz pomoć čega vam analiziramo i procjenjujemo rezultate u promjeni sastava tijela. Sve su slike povjerljive, između klijenta i trenera u korist prosuđivanja napretka, ali mnogi klijenti kada su zadovoljni rezultatima žele ih pokazati. Slike koje vidite ovdje predstavljaju one klijente koji žele djelovati kao inspiracija drugima i rado ih dijele.

Program je iznimno zahtjevan, ali zato maksimalno jednostavan i učinkovit, te pruža jedan izniman osjećaj zadovoljstva znajući da ste na putu prema postizanju najboljih i sigurnih rezultata u gubitku masnog tkiva i izgradnji boljeg, zdravijeg i snažnijeg tijela.

provjerene metode, sigurni rezultati

Body Recomp rezultati klijent

“Ono po čemu je Neven drugačiji i superiorniji od trenera čiji rad sam imala priliku vidjeti i iskusiti je njegov ekstreman entuzijazam i angažiranost u postizanju rezultata što me je u radu s njim činilo motiviranijom, odgovornijom i savjesnijom.

Intuicija mi je bila dobra na početku i uvjerila sam se da je pravi trener koji je strog, direktan i čvrst.

Nitko sretniji od mene što sam napokon naišla na nekoga tko je dovoljno siguran u svoje znanje i tko će reći: “To ćeš raditi i točka”.

Sigurno bih odustala da se radilo o nekom tko bi mi govorio: “Ne znam, provjerit ću, ako je teško smanji, polako, koliko ide-ide….”.

Neven ne popušta i nemilosrdan je u ključnim situacijama kad treba izaći iz komforne zone, a znamo da tek tada počinju promjene.

Budite sigurni da, o kojem god izazovu se radilo, s Nevenom su rezultati spektakularni.”​

~ Z.V.

Što se očekuje od vas?

Ponosan sam na ugled Recomp programa, te znanje kojeg sam u njega uložio, kao i u edukaciju trenera koji ga provode.

Za razliku od većine osobnih trenera koji će primiti bilo koga, bez obzira na razinu njihove motivacije, kod nas postoji ograničen broj mjesta za osobne treninge, i stoga određeni uvjeti na koje zahtijevamo pristanak prije nego se upustite u svoj 12-tjedni program:

Morate biti spremni, predani i i imati jaku želju za promjenom.

Riješit ćemo vas nedoumica i nagađanja oko toga što točno trebate pazeći da je vaš plan dizajnirani na način da ispunjava vaše ciljeve, te da je svaki trenutak u teretani s nama maksimalno iskorišten. No, vi morate biti 100% spremni, predani i motivirani jer nitko osim va ne može učiniti najteži dio posla - intenzivno trenirati i bit discipliniran u prehrani.

Spremni ste trenirati s nama minimalno tri puta tjedno

Pronađite vremena da trenirate s nama barem tri puta tjedno po 50-55 minuta. Uvijek postoje opravdani razlozi da se ne vježba, ali ne možemo prihvatiti da nemate vremena za tri tjedna treninga. To je manje od 5% vašeg vremena koje vam je na raspolaganju svaki dan.

Spremni ste pratiti svoj unos hrane

Sve što od vas tražimo je da temeljito pratite svoj unos hrane i da se u barem 90% slučajeva pridržavate prirodnih, cjelovitih i neprerađenih namirnica, po mogućnosti spremljenih kod kuće. Ostalih 10% ostavljamo vašoj savjesti.

To su stvari koje očekujemo od vas, ako vam zvuče preizazovno onda nam je žao, ali Recomp program nije za vas.

Nismo ovdje da vas motiviramo, da vam budemo prijatelji ili da vam služimo kao osobna navijačice Cedevite. Ovdje smo da vam uštedimo vrijeme dovodeći vas do najboljih mogućih rezultata u najkraće vrijeme. Da vas riješimo sumnji i nagađanja oko toga što trebate raditi, naučimo pravilnoj tehnici rada s utezima i kako dalje samostalno ostvarivati rezultate ili održavati one postojećete.

Pridružite se zadovoljnim klijenticama

Prijavite se za osobni trening već DANAS ispunjavanjem upitnika.

Ne možemo vam garantirati postizanje nevjerojatnih rezultata jer puno toga ovisi o vama.Ono što apsolutno možemo garantirati jest pružanje prvoklasne usluge osobnog treninga sa svim potrebnim alatima za postizanje drastične tjelesne transformacije.

Neven Ćuk, vlasnik Body Recomp-a

Što vi možete očekivati od Recomp programa?

Sigurnost u to što radite

U potpunosti smo posvećeni znanosti tjelesne rekompozicije i treninga snage. Ne prođe dan bez razmišljanja o metodi treninga ili prehrane kojima bi poboljšali svoje rezultate i rezultate naših klijenata. S nama možete biti sigurni kako ćemo vam pružiti najefektivnije metode i pomoći vam razviti specifičan plan koji će oduzimati do maksimalno 5% vašeg vremena dnevno, a koji će djelovati na vaše tijelo na najbolji mogući način, te se pritom uklapati u vaš životni raspored.

Značajan gubitak kilograma i masnog tkiva do 12% od ukupne tjelesne težine

Bez kompliciranih dijeta i bez okretanja života naopačke pomoći ćemo vam razviti plan prehrane uz kojeg ćete jesti bolje i gubiti masno tkivo bez osjećaja gladi i uskraćenosti.

Podrška od vašeg trenera

Vaš trener će vas riješiti nedoumica i nagađanja, te vam pružiti odgovornost, smjer i podršku na svakom koraku, te vam pomoći da ostanete dosljedni svojem cilju bez obzira na sve.

Znanstveno dokazane metode i dugogodišnje iskustvo

Naše metode temelje se na znanstvenom pristupu i dugogodišnjem iskustvu, te su dokazane u praksi na preko 100 zadovoljnih klijentica.

Rezultati koji mijenjaju život na bolje!

Nakon 12 tjedana imati ćete snažnije, zdravije i bolje oblikovano tijelo. Više energije i bolji tonus kože kao rezultat zdravije prehrane, te na kraju, ljubomorne poglede svojih kolegica kao i malu rupu u svom novčaniku kada krenete kupovati novu, užu odjeću koja će otkrivati vašu novu figuru.

Započnite svoju tjelesnu transformaciju

Ispunite upitnik i dogovorite svoje besplatne konzultacija već DANAS!

recenzije, iskustva i preporuke klijentica

Nevenu sam se javila prije točno 2 mjeseca i već nakon prvog treninga znala sam da je to to!
Nema mjesta filozofiranju, improvizaciji, promoviranju raznih trendova prehrane(od low –carb do low-fat, itd…). Neven dolazi unaprijed pripremljen za svaki trening, a smjernice za prehranu su prilagođene samo vama.

Trudi se maksimalno objasniti izvedbu svake vježbe i zna kako vas motivirati na dane koji vam nisu najbolji i kada se osjećate najumornije, a pod pauzom će vas i nasmijati crnim humorom.

Zauzvrat, on od vas traži trud i rad pa ne dozvoljava glupa pitanja, izlike i prodavanja magle jer za razliku od većine ostalih trenera, Neven nije jedan od onih koji će tolerirati vaš nerad, lijenost i gluposti samo zato jer ste mu platili.
Vjerojatno vam neće biti najdraža osoba u trenutku dok se spuštate u čučanj s gomilom željeza na sebi i na desetom ponavljanju, skoro sa suzama u očima se pitate šta mi je ovo trebalo u životu, pomislite na tv i pizzu, a iza sebe čujete glas koji kaže 'ajmo, možeš ti to, još samo pet'!

Ali garantiram da će vam već nakon prvog vaganja i mjerenja rezultata postati jedna od dražih osoba.
Jednostavno je, Neven voli svoj posao i Neven zna svoj posao, a još kada vi slušate i radite ono što vam se kaže – dobitna kombinacija!
Zato, ako se predomišljate, od srca vam preporučam obratit se Nevenu, a što se tiče mene, veselim se daljnjem napretku i obaranju 'personal bests'!
Iva Haček
Neven je osobni trener prema kojem sam tijekom tri mjeseca programa stekla potpuno povjerenje.

Od samog početka vidljivo je da se njegov odnos prema klijentima temelji na odgovornosti, stručnosti i predanosti.

Jasno će vam ukazati na problem želje/mogućnosti i period potreban za postizanje promjena, pružiti uvid u vašu trenutnu fizičku spremnost i sustavnom evidencijom i analizom treninga i prehrane dovesti do rezultata.

Treninzi se ne odgađaju, njegova prisutnost na treningu je apsolutno nevjerojatna, u potpunosti je fokusiran na vašu izvedbu i vrijeme na treninzima je maksimalno iskorišteno. Rezultatom nakon navedenog perioda sam izuzetno zadovoljna. Moj primarni cilj je bio podizanje tjelesne težine uz izgradnju veće i jače mišićne mase.

Navela bih samo da nimalo nije bilo lako odraditi treninge i pridržavati se plana prehrane (kroz cijeli period bila sam doslovno u „vojničkom režimu“ što se tiče discipliniranosti), međutim, ukoliko kontinuirano tijekom tri mjeseca slijedite upute, rezultat jednostavno ne može izostati. S obzirom da su termini kod Nevena nerijetko popunjeni, ukoliko dođete do slobodnog termina, cijenite to i odgovorno pristupite programu, upravo kao što mu odgovorno pristupa i Neven.
Body Recomp
Jasmina Mirić
Željela sam vidljivu tjelesnu transformaciju, a to sam i dobila, rezultati su i više nego odlični; gubitak 24 cm samo u struku (a ima i na drugim pozicijama), te 8 kg na težini u svega 12 tjedana.

I to je samo početak, idem dalje. Malo je reći da sam zadovoljna, osmjeh mi jednostavno ne silazi s lica.
Dakle, uspjeh je sjajan, al zapravo još više od toga me veseli što sam imala priliku upoznati Nevena i surađivati s njim. Osim što mi je pomogao srediti prehranu, uveo me u svijet utega u koje sam se zaljubila.
Neven je osoba kojoj se možete obratiti s potpunim povjerenjem. Nevene – hvala ti!
Sanja Bašić
Definitvo najbolja odluka koju sam donjela kada sam se odlucila javiti Nevenu!

Profesionalan, uvijek ljubazan, spreman odgovoriti na sva pitanja, iznimno se trudi i posvecuje.
Otkad mi je otvorio oci oko prehrane, posve drugacije gledam na zdravu hranu.

Uvidjela sam sto zapravo znaci zdravo se hraniti, a da mi ne bude tesko. Zavoljela sam hranu i to mi je postao nacin zivota. Vise ne gledam na zdravu prehranu kao neku “muku” .

Radujem se svakom obroku i spremanju istog. Ne samo da mi se tijelo promijenilo nego i cijeli zivot. Hvalaa Nevenu i svima topla preporuka od srca.
Laura Soldo