recomp

ONLINE trening za muškarce

Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, te imate li pristup teretani ili ne, Recomp online trening je najpristupačniji način da ostvarite vlastitu tjelesnu transformaciju.

Nemojte gubiti vrijeme na neučinkovite treninge i prehranu. Radite 1-na-1 sa svojim osobnim online trenerom kako biste stvorili održivi plan prehrane i režim treninga koji donosi rezultate.

Zahvaljujući transformacijama koje redovito postižemo s klijentima na osobnom treningu dovelo je do velikog interesa za našim programima od ljudi koji ne mogu raditi s nama uživo u Zagrebu.

Bez obzira jeste li potpuni početnik ili iskusni vježbač koji želi podići stvari na višu razinu, naš online trening pružit će vam identične metode treninga i prehrane, uz kontinuiranu podršku koja će vas korak po korak voditi prema potpunoj transformaciji vašeg tijela.

Nije važno gdje živite ili gdje trenirate, te imate li pristup teretani ili ne, naš online trening osmišljen je posebno za vas.

No, trebali bismo vas upozoriti kako puno očekujemo od naših klijenata. Od online klijenata očekujemo još više. Ako niste ozbiljni oko postizanja dugoročnih promjena potrošit ćete svoj novac i vrijeme.

dokazane metode, sigurni rezultati

Borna Stanić

Neven će s vama raditi izuzetno fokusirano, strpljivo i precizno - kako po pitanju treninga tako i prehrane i ukoliko ste spremni barem probati potruditi se za sebe kao što će se Neven trudi oko vas tada vam Nevena od srca preporučam (čitaj "nije trener za neozbiljan pristup").

Borna Stanić

Sve što vam je potrebno je jaka želja za promjenom

Online treningom dobit ćete program treninga i prehrane personaliziran oko vašeg rasporeda i životnog stila koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, bilo da su to gubitak masti, dobitak mišića ili poboljšanje općeg zdravstvenog stanja.

za koga JE RECOMP online trening?

vodeći online treninzi za tjelesne transformacije

Kroz naše dokazane i testirane metode dati ćemo vam apsolutno sve potrebne alate i strategije potrebne za postizanje i održavanje potpune transformacije vašeg tijela.

Recomp online trening uključuje:

Procjena životnog stila i detaljne početne konzultacije

Prvo ćemo vas zamoliti da ispunite detaljan konzultacijski upitnik koji pokriva važne čimbenike kao što su prethodni i trenutni način života i prehrambene navike, povijest bolesti, ozljede i razina iskustva u teretani. Ove početne konzultacija pomažu nam da prikupimo sve potrebne informacije kako bismo uistinu prilagodili vaš program.

Prehrambene smjernice

Dobit ćete svoje personaliziran izračune za kalorije i makronutrijente, te tjedne smjernice za prehranu. Uz to, pružit ćemo vam alate uz pomoć kojeg ćete si olakšati prehranu i uživati u potpunoj fleksibilnosti kreiranja vlastitih obroka. Vodit ćemo vas kroz sve društvene prigode i prilagoditi vaš program za rezultate.

Program treninga za teretanu ili kod kuće

Plan treninga koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve kod kuće ili u teretani. Vaš program treninga ažurirat će se ili izmijeniti svaka četiri tjedna na temelju vašeg osobnog napretka, ciljeva i zahtjeva. Vaš program treninga dostupan je putem naše aplikacije na kojoj ćete imati sve detaljno objašnjeno od serija, ponavljanja i odmora videozapise koji vam pokazuju kako izvoditi pojedinu vježbu iz vašeg programa, kalendar treninga i sustav za praćenje napretka

Stalna podrška online trenera

Jednom kad su planovi treninga i prehrane uspostavljeni, ne brinite se, niste prepušteni sami sebi. Kroz čitavo trajanje online treninga imate kontinuiranu podršku online trenera što uključuje tjedne provjere rezultata i prilagođavanje programa koje se rade u skladu s vašim napretkom. Za vrijeme trajanja programa svaki vikend imate priliku putem automatizirane usluge prijaviti svoj napredak kako bi provjerili rezultate vašeg rada, spriječili bilo kakvu stagnaciju, te dobili odgovore na pitanja i riješili probleme s kojima se možda suočavate.

Korisnički profil na eksluzivnoj aplikaciji za online trening

Doživjet ćete svoj online trening kroz ekskluzivan pristup našoj aplikaciji za online trening koja nudi vodeći sustav za praćenje rezultata i alate za odgovornost koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, što uključuje: videozapise s uputama za svaku vježbu, personalizirani kalendar koji će vam reći što i kada trebate raditi, sustavi za praćenje fotografija, težine, mjerenja relevantnih dijelova tijela, zajedno s mogućnošću integracije MyFitnessPal-a kako bismo mogli pratiti i vašu prehranu.

pravi ljudi, pravi rezultati

Body Recomp rezultati klijent

"Trening s Nevenom je u potpunosti promijenio moj nacin razmisljanja o radu sa utezima, pogotovo slobodnim, prehrani i svemu ostalome sto dolazi sa time. Razvio sam snagu, izgubio suvisne kilograme i ne mogu biti sretniji. Definitivno najbolja odluka donesena u zadnje vrijeme! Hvala Nevenu na strpljenju, odlicnim objasnjenjima i savjetima koje je kroz sve vrijeme nesebicno dijelio sa mnom."

Dražen Zeljković

Ne mogu vam garantirati rezultate jer puno toga ovisi o vama.Ono što mogu garantirati je pružanje prvoklasne usluge online treninga sa svim potrebnim alatima za postizanje ozbiljnih rezultata tjelesne transformacije.

Neven Ćuk, vlasnik Body Recomp-a

Što se očekuje od vas?

Za razliku od većine online trenera koji će primiti bilo koga bez obzira na razinu njihove motivacije ovdje postoji ograničen broj mjesta, te zbog toga i određeni uvjeti kako bi osigurao dovoljno mjesta za sve one visoko motivirane klijente koji su spremni raditi:

Spremni ste trenirati barem tri puta tjedno kroz 12 tjedana

Uvijek postoje opravdani razlozi da se ne vježba, ali ne mogu prihvatiti one koji nemaju vremena ni za minimalno tri treninga tjedno u trajanju od maksimalno 60-75 min.

Imate dostupnu opremu za trening

Svi Recomp programi temelje se na protokolima treninga s utezima. Stoga će vam trebati pristup dobro opremljenoj teretani ili u najmanju ruku set bučica do minimalno 30 kg, plus podesiva klupica.

Bez ozljeda i zdravstvenih stanja koja vas sprečavaju u treningu?

Bez ozljeda i zdravstvenih stanja koja vas sprečavaju u treningu je tu zbog postavljanja profesionalne granice moje stručnosti i onoga što mogu i ne mogu savjetovati.

Najčešće postavljana pitanja

S obzirom na vrstu programa, potreban vam je pristup dobro opremljenoj teretani ili u najmanju ruku set bučica ili utega do minimalno 0 kg uz podesivu klupicu.

To će ovisiti o vašim individualnim potrebama i ciljevima. Minimalno tri treninga tjedno potrebno je da bi se vidjeli rezultati.

Primit ćete program treninga, pristup ekskluzivnoj aplikaciji za online trening, personalizirane smjernice za prehranu, tjedne provjere rezultata uz povratne informacije i smjernice, mogućnost tjednih konzultacija putem emaila gdje možete postaviti koliko god pitanja imate i dobiti odgovore i rješenja za probleme s kojima se možda suočavate.

Vaši rezultati se prate na temelju svega što ste spremni upisati u aplikaciju za online trening (slike, mjere relevantnih dijelova tijela, prehrana, rezultati s treninga,…) i aplikaciju za prehranu.

Nikako! Aplikacije su vrlo intuitivne i namijenjena isključivo za treniranje klijenata online.

Da! Svaki program treninga koji primite imati će videozapise o svakoj vježbi koju trebate izvesti. 

Uvijek savjetujemo da ako je moguće, početnici prvo treniraju s nama osobno. Ako to nije moguće, konzultacijski upitnik zatražit će od vas da detaljno opišete svoje prethodno iskustvo u vježbanju, prema ćemu vam se osmišljava program pogodan za vašu razinu znanja i iskustva.

Sva komunikacija odvija se putem online aplikacije za trening. Svaki tjedan primit ćete obavijest za provjeru svoga napretka. Na klijentu je da prijavi svoje rezultate i ispuni kratki informacijski upitnik na temelju kojih će dobiti povratne informacije i smjernice. Također, svaki tjedan imate mogućnost tjednih konzultacija gdje ćete dobiti odgovore i riješenja za sve probleme s kojima se možda suočavate.

Za bilo koju zdravu i odraslu osobu koja želi:

  • Smršaviti i izgubiti masno tkivo na najbrži mogući način.
  • Izgraditi mišićnu masu i oblikovati svoje tijelo na najbrži mogući način.
  • Povećati svoju snagu, izdržljivost i jakost.
  • Poboljšati svoje zdravlje i vitalnost.
  • Naučiti mnoge stvari o treningu i prehrani za tjelesnu transformaciju.

Naravno! Svi se programi u cijelosti odvijaju putem interneta i mogu se raditi bilo gdje u svijetu.

Na temelju vrlo detaljnog konzultacijskog upitnika saznaju se sve potrebne informacije koje su  potrebne za izradu programa prema vašim ciljevima. Svaki program treninga ima jasne upute kako rasporediti treninge kroz tjedan kako biste ga mogli prilagoditi svom načinu života i posla. Uz to šalju vam se i detaljne informacije koliko serija i ponavljanja trebate raditi s obzirom na vaš cilj, kako se hraniti, koliko kalorija i makronutrijenata biste trebali unositi i sl.

Bez obzira jeste li vegan ili vegetarijanac, izbjegavate li laktozu ili gluten, naši planovi prehrane temelje se na izračun potrebnog kalorijskog unosa i preporučenim namirnicama. Uz pomoć MyFitnessPal-a naučit ćemo vas kako prilagoditi bilo koje prehrambene sklonosti i potrebe vašem cilju.

Ne. Ne postoji zahtjev za uklanjanjem bilo koje skupine hrane. Sve u umjerenosti je ključno i pod uvjetom da se može uklopiti u vaše prehrambene ciljeve, nema potrebe ništa ograničavati. Iako, savjetujemo radi lakšeg pridržavanja prehrani i radi vašeg zdravlja da se barem 90% prehrane temelji na prirodnim, cjelovitim i što manje prerađenim namirnicama.

Kroz početne konzultacije pruža se i medicinski upitnik. Ako iz bilo kojeg razloga procijenim da postoji rizik u vezi vašim zdravljem nećemo vas primiti zbog zaštite vašeg zdravlja.

Molim sve klijente da uzmu relevantne fotografije prije i poslije samo radi njihovog vlastitog praćenja napretka.

Nikada neću dopustiti da se fotografije prikazuju javno, osim ako vi to izričito ne odobrite.

Slike koje vidite na ovoj stranici su od klijenata koji su napravili odličan posao i kao žele pružiti primjer i motivaciju drugim ljudima.

Da. S obzirom kako je ovo osobna usluga, možemo vam pauzirati online trening na maksimalno dva tjedna, i u tom slučaju prekida vam se pristup našoj online platformi za trening kao i komunikacija s trenerom dok ponovno ne krenete.

recenzije, iskustva i preporuke online klijenata

Neven je bio realan od pocetka suradnje i jasno postavio sto se moze postici s obzirom na ono sto sam bio spreman raditi. Najveca briga je bila hoce li se sve ovo uklopiti u moj dnevni raspored. Prehrana mi je oduvijek bila problem, al uz pomoc Nevenovih metoda i savjeta sve sam uspio organizirati i rezultati su s tim bili kontinuirani od samog pocetka pa sve do kraja,sto je rezultiralo gubitkom 10 kg i znatnim povecanjem snage u tri mjeseca.
Mirko Czukor
Nakon sto pitana kako ću ja to, kako ću ja sad vagati hranu, kako ću ja odrađivati treninge i pratiti prehranu bez da mi netko visi za vratom, dobio sam odgovor: "Jednostavno!" Upravo tako je i bilo. S Nevenom je sve ispalo jednostavno i zabavno. S lakoćom i velikom dozom strpljenja meni kao laiku sve je uspio objasniti u jednom skype pozivu. Iako sam pomalo bio skeptičan (ne radi njega već sam sumnjao u sebe), Neven me naučio disciplini uz vrlo jednostavan pristup planiranja prehrane. U 3 mjeseca rezultati su više nego vidiljivi, prezadovoljan sam i naravno, nakon 3 odrađena mjeseca NASTAVLJAMO DALJE 🙂 Jako sam zadovoljna suradnjom i još zadovoljnija rezultatima koje sam postigla uz Nevenovo stručno savjetovanje,definitivno majstor svog posla
Ivica Petak
Bilo da želite skinuti kilograme ili dobiti mišićnu masu Nevenov BodyRecomp je prava adresa za vas. Sa Nevenom sam proveo 1 god. u online treningu. Iskustvo je izuzetno pozitivno a rezultati su iznad očekivanja. Sa početnih 26% BF-a (87kg /183 cm) unutar 6 mj.sam skinuo na 11% BF i 72kg, a u iducih 6 mj. radeći na dobijanju mišićne mase sam dosegao 81 kg i 15%BF čime sam jako zadovoljan i smatram da sam postigao cilj a sve u samo 1 godini.
Josip M.
Nevena sam upoznao prije 3 mjeseca kada sam ga odlučio kontaktirati radi pomoći u uklanjanju masnoća. Prije nego što smo otišli, skinuo sam nekih 30 kilograma, a najgore (masnoće u trbuhu i bubrezima) je ostalo iza. Iskreno sam pokušao sve i svašta: jesti ovo i to, treniram takve, savjete ove i one, ali jednostavno više nije išlo. Hernija je stajala, mast se nije topila i motivacija je izgubljena, ali tu je bio on, čovjek i prijatelj koji je svojim profesionalnim radom i znanjem mogao motivirati čovjeka i dovesti ga do željenih rezultata. 10 kilograma ili više čistih masti u nekoliko mjeseci, koje su nestale samo i isključivo njegovim uputama, treninzima i dijetom, i naravno mojom voljom. Sva pitanja imaju konkretne odgovore i upute, pa još jednom Nevene veliko HVALA za sve do sada, i naravno da nastavljamo dalje, a svima vama koji trebate pomoć u višku kilograma iskrena preporuka za najboljeg trenera koji odaberete s bilo kojeg mjesta su. Jedina zamjerka je da moram kupovati novu odjeću jer je za mene sve veliko
Daniel Nikšić
Radim sa Nevenom vec 6 meseci I jako sam zadovoljan postognutim rezultatima. Ima odlican profesionalan pristup, koji meni kao bivsi profesionalni sportas jako odgovara. Zna sta I kako treba da stigne do odredjeni progres I rezultat sa svojim sportasima te dosledno prati svog plana do zeljenog uspeha. Bez puno price,bez oklevanja ... "let's get it done" kind of guy. Preporucujem ga svim - od pocetnicima,do rekreativcima I profesionalcima.
Blagovest Kisyov
Jedan od boljih trenera kojih sam imao prilike upoznati. Vrlo ozbiljno pristupa svojem poslu i još više svojim klijentima. Strog i nepopustljiv! Ukratko sve najbolje
Kristijan Brgles

Započnite svoju tjelesnu transformaciju

Ispunite prijavu za online trening već DANAS!